Zeldzaam Mooi Winter Evenement 17 november 2013

Structureel tijd tekort. Dat komen we allemaal. Al jaren heb ik daar last van. 

Maar nu er privé ook het een en ander gaande is… Voorlopig heb ik geen extra evenementen meer gepland. Flavourites LIVE was al geboekt, maar verder even rustig aan. Het kan niet anders.

Eigenlijk helemaal niet zo erg hoor! Alleen sommige evenementen had ik toch graag meegepikt. Bijvoorbeeld het Zeldzaam Mooi Winter Evenement. En dankzij Ilse, gaat het toch gebeuren! Ik zal er zelf niet bij zijn, maar de JrKjs wel.

Dus:

 

In samenwerking met DieZijn Leuk! en handgemaakt markt organiseren wij een Zeldzaam Mooi Winter Evenement bij de locatie Culture Club de Haere in Olst! In een sprookjesachtige omgeving, de kans om te genieten in een fijne ambiance en tegelijk bijzondere cadeaus te vinden voor de feestdagen. Het evenement is van 11.00-17.00 uur en de entree is gratis.

In de kasteeltuin staan kramen met alleen de allerleukste handgemaakte en zeldzaam mooie producten en cadeautjes uit Nederland, waarbij diversiteit en kwaliteit van deze creatieve ondernemers voorop staat. Daarnaast is er live muziek, demonstraties, workshops en nog veel meer. Ook kinderen kunnen zich prima vermaken met speciale activiteiten voor kinderen.

In het Culture Club Café kun je genieten van lekker biologisch eten, waaronder de zelfgemaakte taarten. Het Culture Club Café is geopend van 10.00-17.00 uur.

Graag tot ziens! Haereweg 4, 8121 PJ, Olst

Voor meer informatie en een lijst van deelnemers kun je alvast een kijkje nemen op:https://www.zeldzaammooi.com/zeldzaam-mooie-evenementen
http://www.facebook.com/ZeldzaamMooi/events