Halsoverkop presenteert nieuwe collectie JrKjs

Na de lancering van de eerste JrKjs, is Halsoverkop langzaam aan in een stroomversnelling gekomen. JrKjs #5 en #6 zijn ondertussen gelanceerd en de volgende modellen zijn binnenkort verkrijgbaar via alle verkooppunten en de online shop. Steeds meer vrouwen ontdekken de  heerlijk zittende, vrolijke en flatterende jurken van Greetje. 

Fantastisch dat er veel vrouwen zijn die zich willen onderscheiden door het dragen van de unieke JrKjs van Halsoverkop. Greetje ontwerpt in kleine oplages en voor een betaalbare prijs. Hiervoor krijg je een uniek ontwerp van mooie kwaliteit. Daarnaast zijn de jurken, door de juiste combinatie met andere kleding en accessoires, vrijwel het hele jaar door te dragen. Wat wil een vrouw nog meer?

Uniek ontwerp en snelle wisseling van collectie
De JrKjs van Halsoverkop vallen op. Ze zijn anders, hebben een eigen stijl. Geen gedoe met trends, maar wel ontzettend hip! Enige heimwee naar vervlogen tijden en soms een hysterisch of juist rustig kleurgebruik, van Greetje kunt u van alles verwachten. Door de kleine oplage, kunnen de jurken snel plaats maken voor een volgend model. Zo blijft de collectie spannend en afwisselend en draagt niet de hele straat dezelfde jurk. Er zal meerdere malen per seizoen een nieuwe serie jurken getoond worden. Halsoverkop houdt van afwisseling en verrassing. De enige garantie: de jurken zullen nooit saai zijn. Een klein beetje lef is dus wel vereist!

JrKjs: het hele jaar door draagbaar
Doordat de jurken van Halsoverkop op verschillende manieren te combineren zijn, kunnen ze het hele jaar door gedragen worden. Dat is vertaald in de bijbehorende fotografie deze keer. Elke jurk is op een ludieke manier gefotografeerd in een bepaald seizoen. Assistent Rob helpt daarbij.

Gezellig, vrouwelijk en toch stoer, dat is Halsoverkop. Het kleurgebruik, de motieven en modellen zullen u blijven verassen.