HalsOverKop komt de vaart erin.. en iedereen denkt mee!

Was ik voorheen al heel gelukkig, een aantal “kijkers” te hebben op mijn website, ik kan dat zien via google analytics, nu houd ik met mijn oudste dochter “wedstrijden”. Hoe hoog gaat de teller vanavond komen als ik iets post op bijvoorbeeld Facebook. Wie het dichts bij het aantal bezoekers zit, is de winnaar.

Rare hobby misschien? Dat zeker. Maar echt. We beleven er lol aan. Soms zelfs met dansen gepaard.

Mama’s werk. De huiskamer altijd een zooitje. Behalve dan die ene keer dat de Flair op bezoek kwam 😉  Stofjes, naaimachine op tafel. We eten tussen de patronen en elastiek, maar dat mag de pret niet drukken. Ik heb natuurlijk een prachtige werkruimte in de IdeeënFabriek. Maar ja. Ik houd niet van tv kijken. Niet van poetsen en strijken doe ik ook al niet. Wat moet je ‘s avond dan doen? Juist naaien!

De 2 kleintjes, bemoeien zich al druk met de patroontjes en hebben zoal hun eigen advies. Prinsessen,paarden of iets met turnen. Zou dat niet leuk zijn? Dan wil ik daar een rokje van!

Maar al bij al. De vaart komt erin. En dat is aanpoten. Maar wel ontzettend leuk! Nog minder poetsen. Niet erg. En ik vergeet wel eens wat. Mijn hoofd loopt bijna over soms.

Nieuwe verkooppunten, berichtjes van klanten, nieuwe collecties afmaken. Dit is wat ik wilde! Geen toeters en bellen. Gewoon heel dicht bij mezelf blijven. En het werkt. Voor mij en voor mijn kinderen!