Een STENEN winkel!

Wanneer schrijf je weer eens wat op je blog?  Oh, ja. Moet ik ook nog doen.

Vind ik eigenlijk super leuk. Schrijven. Hardop denken. Is wel mijn ding. Maar er moet zoveel. Stom dat je leuke dingen dan laat liggen…

Een winkel dus. Een stenen winkel. In Uden. Omdat ik daar nu woon. Niet meer “vooral achter de computer”, maar ook “echt” contact met mensen. En Uden wel wat kleur kon gebruiken, dacht ik. Hoopte ik.

Wat blijkt? Hier leer ik veel van! En het is gezellig. Super gezellig. Bijna altijd vrolijke en enthousiaste mensen. Ben al vaak verhuisd in mijn leven, maar nog nooit zo snel ingeburgerd! Goed voor mijn zelfvertrouwen. Dat ook.

Wennen  

Het was even wennen. Wordt dit de nieuwe kringloop? Wat ga je met dat plafond doen? Is dit tijdelijk?  

Nee, mevrouw. De kleding is nieuw. Het interieur niet. Dat klopt. En dat plafond, dat laat ik zo. Dat heet heel chique industrieel. Maar eigenlijk had ik gewoon geen budget meer. En het is prima zo. Toch?

Het is ook niet tijdelijk. Oh.. Nou. Succes dan! Dus ik kan geen gedragen kleding hier inleveren? 

Nee. Dat kan niet. En broeken korter maken. Doe je dat wel?  Nee, helaas.  Ik maak geen broeken korter. Maar daar staat een naaimachine?. Dat klopt, maar niet om broeken korter te maken. Oh….

Ondertussen al vanaf eind april open. Al 25 keer het interieur veranderd. Niet omdat het niet goed was. Eigenlijk vooral omdat ik dat leuk vind. En wispelturig ben. En het altijd beter kan. Dat ook wel.

Wees welkom dus. In Uden. Op het Brabantplein? Daar staat toch alles leeg? Nee, hoor. Bijna alles is weer verhuurd! Oh..  

Halsoverkop Uden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HalsOverKop – Brabantplein 18 – Uden 

Ja, dat is naast de ijsjes! Waar die eenhoorn buiten staat. En die is niet te koop, helaas..

Greetje