Bijna feest…

Nu ongeveer een jaar geleden, kwamen de eerste JrKjs van Halsoverkop online..

Een jaar alweer. Jeetje wat gaat dat snel. Steeds meer vaste klanten en verkooppunten, nog ontzettend veel ideeën, en een nieuwe collectie op komst. En daar heb ik me toch zin in!

Ik had het zelf niet eens in de gaten. Een vriendin, gaf me vorige week een kettinkje. Heeft ze zelf gemaakt. Van echt zilver. Zij is zeer betrokken bij Halsoverkop en op momenten dat ik het even niet meer weet, biedt ze altijd een helpende hand. Geweldig lief toch!? Samen met nog een aantal andere vrienden is het gelukt Halsoverkop in de lucht te houden. En daar ben ik trots op.

Vooral trots omdat ik zo gezegend ben met al die lieve mensen om me heen. En zonder sentimenteel te doen. Dat zit niet zo in me. Ben eigenlijk best een “taaie”. Ben vaak te eerlijk en ook niet bepaald attent te noemen. Vergeet verjaardagen en begin altijd te laat aan een kadootje, waardoor ik uiteindelijk toch weer snel naar de winkel moet, om “iets” te halen. Maar al met al. Ik bedoel het goed. Zo goed, dat het blijkbaar toch genoeg is, om me zo te steunen.

Dus ook voor volgend jaar, hoop ik dat ik op deze voet verder kan. Ook al “run” ik Halsoverkop alleen, zonder al die mensen zou het maar een saaie boel zijn. En hield ik het gewoonweg niet vol. Mijn dank ik dus groot. Heel groot.

Voor alle klanten: Ik ben iets leuks aan het bedenken. Want wie jarig is, trakteert. Ook dat komt goed! Zeker….