Van de Libelle naar de Dolle Mart…

Super leuk, die aktie op Libelle.nl. En een heleboel vrouwen (of mannen!?) hebben toch maar weer mooi doorgeklikt naar Halsoverkop.nl En kennis gemaakt. Met Halsoverkop en de JrKjs!

En nu het bijna zo ver is… u kunt vandaag en morgen nog mee doen.. ben ik ergens eigenlijk best benieuwd, wie de JrKjs gewonnen hebben? Zouden ze de JrKjs ook ECHT leuk vinden? Of alleen maar meegedaan omdat het gratis is, en ik win toch nooit iets?! Grappig. Als ik daar over na ga denken, kan ik de spannendste en grappigste verhalen bedenken… Jeetje, als er maar niemand uit ons dorp wint. Of mijn schoonmoeder. Dat is familie, die mogen toch niet meedoen!? Ik hoop dat er 4 prachtige vrouwen winnen. Echte vrouwen, die zichzelf in mijn JrKjs nog mooier voelen, dan ze al zijn! Ach en anders, hoop ik, dat ze gewoon heel ver weg wonen… 😉

Ondertussen hebben de kids vakantie, probeer ik nog een aantal verkooppunten binnen te slepen en pak ik bestellingen in. Onze huiskamer is weer omgetoverd tot naaiatelier. Op mijn werkplek is geen ruimte voor mijn naaimachine, al komt daar binnenkort verandering in.. Maar voor nu, maak ik alle voorraad voor de komende evenementen nog gewoon thuis..

En de volgende is de Dolle Mart. In België. Waar precies? Dat moet ik nog even goed checken, maar vanuit hier, was het te doen. Heerlijk, ik heb er zin in. Samen met een vriendin een dagje Vlaanderen. Ik ga in ieder geval friet eten daar. Veel. Met van die zure mayo! En hopelijk heel veel nieuwe mensen leren kennen.

Dus.. maak ik nu even de rok af, voor mijn vriendin. Die houdt niet van jurken, maar wel van rokken. Is dat even handig. De hele huiskamer ligt vol met Halsoverkop jersey, dus een rok voor haar, dat moet te doen zijn!. Kan ze zondag in stijl mee!

Zij in een rok, ik in een jurk.