Koninginnedag met Halsoverkop

Morgen is het zover. Koninginnedag. De laatste..

Sinds ik kinderen heb, niet meer in het teken van muziek en heerlijk door een stad slenteren, maar van vrije markten. En dat is ook leuk. Net zo leuk eigenlijk, en de kater is een stuk minder.

Wie weet loop ik morgen wel tegen een prachtige vintage vondst aan. Zou leuk zijn, maar waarschijnlijk ga ik naar huis met een aantal Barbie’s met ontzettend veel klitten in hun haar en de 25e prinsessen jurk. Of met knuffels. Die goed bedoelde verkooplieden in de handen van je kinderen duwen. Omdat je zulke schattige kindjes hebt…

En ja, dit jaar ga ik in het oranje. Oranje/rood dan. Want JrKjs #1 is oranje volgens sommige, en andere noemen het rood. Wat u wilt, maakt mij niet uit. Heeft me wel mooi een vermelding op Libelle.nl opgeleverd. Vanaf morgen kunt u daar een JrKjs #1 winnen. Om de troonwisseling te vieren in stijl, aldus Libelle. Soort van after party dan. Jurkje kunt u morgen winnen, maar om dan de troonwisseling daarin vieren?! Dat lijkt me lastig worden.

Meedoen? Klik hier. Wel pas morgen, of u moet een super leuke tas willen winnen. Of iets anders moois.

Heel veel plezier vanavond of morgen. Wat u ook gaat doen. HAPPY QUEEN’S DAY!