Webwinkel

Welkom in de webshop van Halsoverkop. De vrolijkste en kleurrijkste winkel van Uden!

Wij verkopen dames- en kinderkleding, maar ook de leukste cadeautjes en accessoires.

Hier online is een selectie te vinden, van ons assortiment in Uden. De mooiste items van bijvoorbeeld King Louie, Blutsgeschwister en Surkana.  Maar voor ons hele en veel meer complete assortiment is een ritje naar Uden toch echt aan te raden! Door het hoog aantal retouren van kleding vinden wij het LIVE passen ook een veel beter idee! Dus kom gezellig live passen en voelen.

Een groot gedeelte van de prachtig, kleurrijke collectie van RICE.  is online bij ons te vinden. En niet alleen de bekende gekleurde melamine bekers. Kijk maar eens lekker rond en geniet!

Cadeautjes hebben we in alle soorten en prijsklasse. Veelal vrolijk van kleur en van prachtige materialen. Denk aan al het moois van Les Touristes, &Klevering en Studio Roof.

Deze website is een indruk van het assortiment in Uden. Wij zijn eenmaal veel beter in fysieke verkoop, dan in het beheren van een website. We zijn super blij met jullie online bestellingen. We hebben ze zeker nodig, maar weet dat we in Uden een veel groter aanbod hebben! Dus kom eens een keertje gezellig langs!

Greetje en Marlies

Showing 1–24 of 3447 results