Perfecte huisvrouw…

Jeetje…nog een paar dagen en Halsoverkop gaat officieel beginnen. Dwz verhuizen en dan zo snel mogelijk online. De voorbereidingen zijn in volle gang, en toch lijkt het alsof ik handen en voeten te kort kom. Ik vlieg van de computer, naar het gasfornuis en weer terug. Juist daarom ga ik verhuizen. Halsoverkop tenminste. Niet meer werken vanuit huis, tussen de wasmanden en het speelgoed, maar naar een echt kantoor. Een super mooie, hippe, werkplek. Met allemaal mensen die ook aan het werk zijn. Tja, voor mij is het geen optie, thuis werken. En voor de kinderen ook niet. Dus..Ideeën Fabriek, ik kom eraan. En ik heb er zin in. Heel veel zin. En de kinderen ook. Lekker duidelijk, is mama thuis, dan is ze niet aan het werk.

Dus…op de dagen dat ik thuis ben, ga ik het huishouden doen, spelen met mijn kids en zorgen dat het eten op tafel staat als mijn man thuis komt…. Zou het echt? Ik heb geen idee… Ga het gewoon proberen. En dan zien we wel. Vreemd genoeg klinkt het allemaal mooi, maar zie ik het plaatje nog niet echt voor me.

Dat spelen, lukt wel. En ik kan me zo voorstellen, dat we daar zo druk mee bezig zijn, dat de was inderdaad nog niet is opgevouwen en ik nog snel even naar de Super moet….om half 5…ben ik bang. Prima toch..

Ja, ik heb er super veel zin in.