Nieuwe ronde, nieuwe kansen…

As zondag is het al zover. De eerste handgemaakt markt voor mij, sinds Halsoverkop een feit is… de Hip en Handgemaakt Markt in Nijmegen.

Spannend en super leuk. Jaren geleden ben ik zo ook eens op de Crafty Markt terecht gekomen. In Tilburg was dat geloof ik. Slecht weer, niet normaal, maar wel erg gezellig. Daarna ben ik in een gigantische stroomversnelling terecht gekomen. Voor dat ik het in de gaten had, stond ik met mijn hersenspinsels op de KleineFabriek en was van “handgemaakt” geen sprake meer. Het is een succes geworden. Dat zeker. Maar wel groot en te veel. Voor mij, dan tenminste..

Dus nu, een nieuwe ronde, met nieuwe kansen. Geen kinderkleding, maar jurken voor dames. Voor echte vrouwen. Stoer en vrolijk. Zonder poespas, maar met mooie details. Daarnaast stoffen en fournituren en omdat ik het niet kan laten, handgemaakt moois. Hiermee kan ik heerlijk met een vriendin naar die ontzettend gezellige markten. Contact hebben met klanten en met andere “creatieve”.

Ik heb er zin… De zon is er, Halsoverkop is er..

Kom ook kijken en genieten er is zeker heel veel moois te beleven en te ontdekken…