Maar ik heb wel al leuke enveloppen…

Website, Twitter, Pinterest, nieuw, allemaal leuk, te leuk eigenlijk, en dan zijn we nog helemaal niet eens “echt” aan het werk. Er is al van alles klaar, dat wel, maar ook van alles nog niet…. Maar het loopt..

De website is nog verre van compleet, volgers verzamelen, portfolio up-daten, persbericht maken, verkoopadressen zoeken, ideeën uitwerken, fotograaf aansturen, werkplek verder inrichten, en vooral heel dicht bij mezelf blijven… Ik moet een lijstje maken….

Wat heb ik al klaar? Wat kan ik afstrepen? Spulletjes zijn onderweg, visitekaartjes besteld, afspraken gemaakt, werkplek buitenshuis is ook een feit. En de enveloppen…

Ik heb nog helemaal niks om te verkopen, maar de enveloppen zijn wel al klaar. Super leuke, zelfgemaakte enveloppen. En dat ruimt op. Thuis dan. Stapels tijdschriften, zonde om weg te gooien, heerlijk uitscheuren en bladzijdes weer aan elkaar naaien. Ik zou er zelf hartstikke blij van worden, van die enveloppen. En wat zit er dan in? Iets moois, iets om aan te trekken, of iets anders. Nou lekker vaag, allemaal. Ja dat wel, maar het zit wel in een mooie envelop dan, dus..

En die plak ik dicht met super leuke stickers, die zijn ook al besteld. Niet zelf gemaakt maar wel zelf ontworpen. Net als de visitekaartjes en labeltjes.

Ja het loopt al een beetje. Beetje bij beetje wordt Halsoverkop steeds meer compleet. Steeds leuker. Maar het gebeurd wel allemaal tegelijk, of omstebeurt, soms Halsoverkop. En dat past wel bij Halsoverkop. Zo zal het ook blijven. Een beetje van alles, op momenten dat het het beste uit komt. Of omdat het mooi weer is, of tijd voor iets gezelligs, omdat ik het niet kon laten of gewoon…daarom.

Groet!