Impress | Inspire | Create | Desire

JrKjs

Behalve leuke jurken, moet er iets meer zijn. Een verhaal. Merkbeleving. Net hoe je het wilt noemen.

Lastig. Ik kreeg de tip, eens in een paar woorden op te schrijven wat ik wil uitdragen, vertellen met JrKjs. Gek genoeg, lukte dat in het Engels, vrij snel, heel goed. Dus heb ik het maar zo gelaten. Hoe vaker ik het achter elkaar zeg, hoe leuker het gaat klinken. En het klopt ook gewoon.

Impress

Indruk maken. Zonder hoog van de toren te willen blazen. Maar een beetje indruk maken willen we toch allemaal!?  Dat je ergens binnen komt en meteen al voelt, dat zit wel goed. Een fris, vrolijk gezicht, een open houding. Enthousiast. Dat mensen blij van je worden. Gewoon om wat je vertelt, om wie je bent. En een klein beetje…ook omdat je uiterlijk past, bij je innerlijk.

Inspire

Inspireren. Heel mooi om te doen. Mensen inspireren, maar andersom zeker ook onmisbaar. Bewust of onbewust. Ik heb het nodig, om geprikkeld te worden. Om steeds weer tot nieuwe ideeën te komen en niet vastgeroest te raken. Vastgeroest in ideeën, smaak en mening. Een mens veranderd, de tijd veranderd, en daar ga ik graag in mee. JrKjs ook.

Create

Creëren. Iets nieuws maken, ontwikkelen, scheppen. Creatief. Creëer de wereld van JrKjs. Daar ben ik nu mee bezig. Hoe zie die er uit? Ongeveer dan. Ik denk nl. dat ie best veranderlijk is. Die wereld. Zonder de Halsoverkop stijl, te verliezen natuurlijk. Maar steeds opnieuw verrassend. Blijven creëren dus.

Desire

Verlangen. Dat  vind ik zelf een hele mooie. Blijven verlangen.. Volgens mij heb je dat nodig in je leven. Klinkt ook wel weer best heftig als ik het zo opschrijf?! Ook wel een lastige. Waar verlang je dan naar? Ben je niet tevreden? Dat bedoel ik dus niet. Gewoon verlangen naar iets simpels. Iets wat je wakker houdt. Iets waar je naar uit kijkt. Ik zal een voorbeeld geven. Verlangen naar een heerlijke vakantie. Of een leuk feestje. Zoiets. Gewoon simpel.

Tja… en JrKjs moet hier dus bij gaan aansluiten. Bij dit verhaal. En dat gaat lukken. Dat ga ik in ieder geval proberen….