Ik denk dat ik in België ga wonen.. ;-)

 

 

Jeetje mina, de Dolle Mart.

 

Waar komen we toch terecht?! Eenmaal de snelweg af, nog zeker 30 kilometer, alleen maar dorpen. Of gehuchten. Gewoon een straat met een paar huizen. Wonen hier mensen?

En toen, bestemming bereikt.. Hoezo?  Ik zie niks. Zie jij iets? Een smalle inrit naar achteren en een mevrouw met een kledingrek. Die weet meer.

Ja, hier is het. Hier achter is een zaaltje. Ok, dan gaan we uitpakken. 

Eerst kennismaken.

Goedemorgen! Ik ben Greetje. Van Halsoverkop. Hoi!  Oh, ik had me jou heel anders voorgesteld!. Ben ik vergeten te vragen. Hoe had ze me dan voorgesteld? Altijd wel leuk. Ik maak ook regelmatig een voorstelling van iemand hoor! Niks mis mee, ik ben alleen wel benieuwd. Hoe kom ik over via de mail!?!

Grote stand.

Hele grote stand. Plek genoeg. Ingericht en toen afgewacht. Wat moesten we hier van denken? Wel hele leuke mede standhouders. Dus dat zorgde voor wat rust. Een heleboel rust eigenlijk.

De deuren gingen open… en het werd druk. De hele dag eigenlijk. Behalve tijdens de lunch. Begrijpelijk. Vanalles verkocht en weer leuke contacten opgedaan.

Verkooppunt in België

Vanaf vanavond zijn de JrKjs dus dankzij een ontmoeting op de Dolle Mart ook te koop in Belgie. Bij Spookies. Ben ik heel blij mee. Super leuke winkel met vooral kinderkleding, maar het past gewoon. Kunnen de mama’s, die daar voornamelijk winkelen, ook eens iets voor zichzelf erbij shoppen! Ik ben benieuwd. Ik hoop natuurlijk dat het een succes wordt.

Terugweg

Met een bijna lege auto en honger, weer terug naar Nederland. Maar niet zonder eerst te stoppen bij een frietkot. Een mega grote friet met mayo gegeten. Heerlijk. Dat kunnen ze alleen in België. Friet bakken.

Conclusie

Ik houd van België. Vriendelijk mensen. Creatief. Het was gezellig en productief. Ja, misschien ga ik er wel wonen!