Eigenlijk feest! HalsOverKop de WINKEL 1 jaar!!

Net als zoveel dingen. Is me dit ook een beetje ontgaan. In de drukte, in de chaos, gewoon in mijn hoofd.  Zo gaat dat bij mij..

En het pleintje lag open. Toen had ik een verjaardag. Slecht weer. Gewoon niet het moment. En dat is niet erg. Maar de deuren zijn dus mooi al een jaar open! YeaH. Eindelijk eens een goed bericht vanuit de retail:

HALSOVERKOP IS ER NOG!! Hoe geweldig is dat??!?

Ik word er nog steeds elke dag SUPER blij van. Tenminste meestal 😉

Zie me nog staan, een jaar geleden. Geen idee waar ik aan begon. Weet ik nu. Dat is altijd makkelijk praten achteraf…

Hard werken. Goed luisteren naar je klanten en blijven proberen… Zoiets. Dat is het. En heel erg dicht bij jezelf blijven en vaak macaroni eten. Dat ook 😉

Super: hoe ik hier in Uden ontvangen ben. Het integreert ontzettend snel. Zo’n winkel. Kan niet meer in mijn gebloemde sportbroek naar de Jumbo! Komen ze dinsdags vragen waar die broek hangt, die ik zondagmiddag aan had.

Echt. Geweldig toch? Lief zijn jullie!

 

Dus… bedankt iedereen die me het afgelopen jaar zo gesteund en geholpen hebben.

Of het LEF hadden om binnen te komen in mijn winkeltje 😉

 

Ik hoop nog veel meer nieuwe mensen te mogen ontmoeten in mijn chaos.

Mijn tweede huiskamer. Mijn HalsOverKOp!

 

PS Feestje gaan we nog wel vieren hoor! Wanneer?  Ik weet het nog niet. Eerst nog wat ZON. Een goed, hysterisch idee. Dat.

Kan toch niet zomaar een feestje worden? Met cake en korting? Dat past niet. Niet bij mij. Niet bij HalsOverKop. Ik laat het weten, als we er klaar voor zijn! Echt.   

 

Ga nu eerst even stil proberen te staan. Dat schijnt goed te zijn.

Stil staan, bij wat er allemaal al gelukt is. Hoe fijn dat is. En een wijntje pakken. En gruwelijk verliefd worden. Daar heb ik ook zin in! Greetje