Wie is Halsoverkop?


Halsoverkop
is een verzamelnaam voor alles wat ik leuk vind!

Grafisch ontwerp, kleding, stoffen, vintage, zelf iets maken, of laten maken.  Het komt allemaal samen bij Halsoverkop. En allemaal bedacht of ontworpen door mij, Greetje.

Omdat ik niet kan kiezen en veel te veel ideeen heb, ga ik proberen deze te bundelen in Halsoverkop. Proberen, en dat lijkt me best lastig. Dus er gaan dingen afvallen, of bijkomen. Dat weet ik zeker. Maar dat vind ik ook leuk. Iets uitproberen. Niet nog meer van hetzelfde. Want dat is er al.

Wat er zeker gaat komen? Van alles leuks: kant en klaar. Kun je zo aantrekken, gebruiken of kado doen. Maar ook materialen om zelf ook iets moois van te maken. Stoffen, applicaties linten en bandjes. 

Een beetje van jezelf, en een beetje van Halsoverkop. Zoiets!?!

Hoe ziet ze eruit? Die Greetje?

Nou, zo dus! Zo zie ik er uit. Ben moeder van 3 meisjes en verder ben ik gewoon Greetje. Pas niet in een hokje. Net als Halsoverkop.

Greetje HalsOverKop

 

 JrKjs

Jurkjes. Ontzettend hippe, stoere jurken. Een doorlopende collectie, en steeds in beperkte oplages verkrijgbaar. Dus je moet er snel bij zijn. Er zijn er niet zo veel van.

Kom je niet het zelfde jurkje tegen op kantoor, of op het schoolplein.

En geen gedoe met seizoenen, gewoon zoveel mogelijk keren per jaar, verrast worden door een nieuwe jurk. Hoe leuk is dat? De jurken zullen verkocht worden onder de naam JrKjs. 

JrKjs dus.. door Halsoverkop. En dat ben ik dan weer, Greetje